Rólunk

A KONDOR Csoport története

2008-ban kezdtük meg működésünket a hazai piacon és TP GROUP néven ismertté válva néhány év alatt piacvezető transzferár specialista szolgáltató lettünk.

Az elmúlt 10 év során több mint 5000 transzferár nyilvántartást készítettünk el, amelyek közül több mint 1500 dokumentáció már átesett a NAV ellenőrzésein, megállapítás nélkül. Büszkék vagyunk rá, hogy ezalatt közel 300 vállalatcsoport transzferár kötelezettségeinek rendezésében segítve évről évre hatékonyan gondoskodunk róla, hogy ügyfeleink nyugodtan alhassanak.

2015-ben nemzetközi tudásbázisunkat bővítve a független transzferár tanácsadókból álló globális szövetség, az A Network kizárólagos magyarországi tagja lettünk.

2016-tól a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Pénzügyminisztérium által akkreditált oktatóiként rendszeresen tartunk előadásokat országszerte, segítve a könyvelők, könyvvizsgálók, adótanácsadók és adószakértők fejlődését, valamint ugyanezzel a céllal jelent meg TranszFAIRár című szakkönyvünk is és veszünk részt a diákok képzésében a Corvinus Egyetem rendszeres vendégelőadóiként.

2017-ben bővítettük szolgáltatásaink körét és arculatunkat megújítva megalapítottuk a KONDOR Csoportot, amelynek égisze alatt – a továbbra is meghatározó transzferár üzletág mellett – már teljes körű adótanácsadás, kontrolling, könyvelés és bérszámfejtés, technológiai tanácsadás, valamint üzleti tanácsadás terén is örömmel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A VISEGRAD Consulting Group (VCG) elindításával célunk ügyfeleink regionális kiszolgálása – partnerhálózatunkon keresztül – a környező országokban is.

2019-től az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) tagja vagyunk.

Célunk, hogy az első Magyarországról induló nemzetközi tanácsadó hálózat felépítésével hatékonyan támogassuk ügyfeleink fejlődését, itthon és külföldön egyaránt.

Hiszünk benne, hogy felelősségteljes gondolkodásmódunk és szakmai minőség iránti elkötelezettségünk eredményeként tevékenységünkkel hozzájárulunk környezetünk jobbá tételéhez.

Víziónk, hogy ügyfeleink nemzetközi kiszolgálásán keresztül a régió meghatározó szolgáltatójává válunk.

Üzletágaink

Transfer Pricing

Transzferárazás felsőfokon

Tanácsadó csapatunk a szokásos piaci ár nyilvántartási dokumentációs kötelezettség bevezetése óta foglalkozik nyilvántartások készítésével.

Tax & Legal services

Adó- és jogi tanácsadás, fókuszban a megoldás

A hazai és nemzetközi adójogszabályok szinte folyamatos változásának nyomon követése hatalmas kihívást jelent a társaságok számára.

Organizational Development

Vuca-Ready vezetés és szervezet

Hiszünk benne, hogy minden ügyfél, minden vállalat és vállalati kultúra egyedi, ezért nem “dobozos” megoldásokban gondolkodunk.

Accounting & Payroll

A szakértő számviteli partner

Elkészítjük vállalkozása számára szükséges és kötelező számviteli szabályzatait, jogszabályoknak megfelelően, egyénre szabva, úgy hogy az a napi üzletmenetben is hasznosan szolgálja vállalkozása működését.

Business & Financial Consulting

Értékteremtés a pénzügyekben

Különböző, a vállalat előmenetelének szempontjából kulcsfontosságúnak tartott helyzetekben lehet szükség a vállalat vagy egyes eszközei értékének megállapítására.

Information Technology

Iránytű a digitalizáció világában

A modern technológia segítségével átláthatóvá tesszük a folyamatokat, felelősségi köröket, valamint rendszerezhetővé és kereshetővé az információkat és dokumentumokat.

Szarvady Zsófia Irodavezető
Back office igazgató

Szarvady Zsófia

Szarvady Zsófia közgazdászként végzett 2012-ben a Budapesti Gazdasági Egyetemen alapszakon majd 2015-ben a Budapesti Metropolitan Egyetemen mester szakon. Tanulmányai alatt és az azt követő években az InterContinental Budapest Front Office részlegén szerzett széleskörű tapasztalatot. 2016-ban csatlakozott a PwC Magyarországhoz, ahol az adminisztratív támogatás több oldalába is belekóstolt, mint team assistant, személyi asszisztens és pénzügyi asszisztens. 2019 februárjában csatlakozott a KONDOR Csoporthoz irodavezetőként és jelenleg a Back office igazgató pozíciót tölti be.

Szervezetfejlesztés és HR üzletágvezető, Partner

Polgár Lili

Polgár Lili HR Business Partner szakközgazdász (summa cum laude), Human Synergistics nemzetközileg akkreditált vezetésfejlesztési tanácsadó, szervezetfejlesztő (OD).

20 év szervezet- és vezetőfejlesztési tapasztalattal rendelkezik a KKV szektortól az állami cégeken keresztül a multinacionális vállalatokig. Tanácsadóként elsősorban felsővezetői fejlesztésekkel, változásmenedzsmenttel és együttműködést fejlesztő programokkal foglalkozik.

A KONDOR OD társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.

Puskás Zsuzsanna Könyvelés és bérszámfejtés üzletágvezető
Könyvelés és bérszámfejtés üzletágvezető

Puskás Zsuzsanna

Puskás Zsuzsanna a vállalkozási ügyintéző és a kisvállalkozók gazdasági ügyintézője végzettségek megszerzését követően 2000-ben mérlegképes könyvelő képesítést szerzett. Tanulmányait ezután a Szent István Egyetemen folytatta közgazdász szakon. Közel tíz év számviteli és adózási tapasztalat megszerzését követően a tíz legnagyobb hazai számviteli szolgáltató egyikénél tevékenykedett könyvelési csoportvezetőként, és ezzel párhuzamosan a minőségirányítási rendszer kialakításával és működtetésével is foglalkozott. 2011-ben indította el saját könyvelési szolgáltatásokat nyújtó cégét, majd 2018-ban csatlakozott a KONDOR Csoporthoz a könyvelési üzletág vezetőjeként.

Adózási vezető

Vizer József

Vizer József 2003-ban végzett közgazdászként a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán. 2003-ban mérlegképes könyvelő -, 2006-ban adótanácsadó -, 2012-ben okleveles forgalmiadó szakértő – és nemzetközi adószakértő képesítést szerzett. Közel tíz év adóigazgatási és adótanácsadói gyakorlat megszerzését követően 2013 óta különböző adózási vezetői pozíciókat töltött be, előbb a Lidl Magyarországnál, majd az RSM Hungary-nél. 2020-ban csatlakozott a KONDOR Csoporthoz az adótanácsadási üzletág vezetőjeként.

Pásztor László 2005-ben végzett közgazdászként a Pécsi Tudományegyetemen, adótanácsadói bizonyítványát 2007- ben szerezte meg. 2011-ben a közvetlen adók területén nemzetközi adószakértő címet nyert el. Több, mint egy évtizede foglalkozik nemzetközi adózással és transzferárazási kérdésekkel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője, a TP GROUP társalapítója, szakmai vezetője. 2017-től a KONDOR Csoport Partnere.
TP üzletágvezető, Adószakértő, Partner

Pásztor László

Pásztor László 2005-ben végzett közgazdászként a Pécsi Tudományegyetemen, adótanácsadói bizonyítványát 2007- ben szerezte meg. 2011-ben a közvetlen adók területén nemzetközi adószakértő címet nyert el. Több, mint egy évtizede foglalkozik nemzetközi adózással és transzferárazási kérdésekkel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője, a TP GROUP társalapítója, szakmai vezetője. 2017-től a KONDOR Csoport Partnere.

Kondor Bence Barnabás 2002-ben végzett jogászként. A PhD képzéssel párhuzamosan kezdte meg tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán (2002-2007). 2008 óta foglalkozik transzferárazással, valamint vállalkozás- és üzletfejlesztéssel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője. A TP GROUP a KONDOR Csoport és a VISEGRAD Consulting Group alapítója.
Szervezetfejlesztés és HR üzletágvezető, Alapító, Partner

Dr. Kondor Bence Barnabás

Dr. Kondor Bence Barnabás 2002-ben végzett jogászként. A PhD képzéssel párhuzamosan kezdte meg tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán (2002-2007). 2008 óta foglalkozik transzferárazással, valamint vállalkozás- és üzletfejlesztéssel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője. A TP GROUP, a KONDOR Csoport és a VISEGRAD Consulting Group alapítója.

Bársony Farkas pénzügyi jogász, hosszú ideig a GE Hungary ügyvezető igazgatója és több GE üzletág globális és EMEA adóügyi igazgatója. Legutóbb a PwC CEE TLS Partnere. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham Hungary) elnöke. Munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetettje. A Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja. A VISEGRAD Consulting Group társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.
CEO, Partner

Dr. Bársony Farkas

Dr. Bársony Farkas pénzügyi jogász, hosszú ideig a GE Hungary ügyvezető igazgatója és több GE üzletág globális és EMEA adóügyi igazgatója. Legutóbb a PwC CEE TLS Partnere. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham Hungary) volt elnöke. Munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetettje. A Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja. A VISEGRAD Consulting Group társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.