RÓLUNK 2019-05-09T12:08:53+02:00

A KONDOR Csoport története

2008-ban kezdtük meg működésünket a hazai piacon és TP GROUP néven ismertté válva néhány év alatt piacvezető transzferár specialista szolgáltató lettünk.

Az elmúlt 10 év során több mint 5000 transzferár nyilvántartást készítettünk el, amelyek közül több mint 1500 dokumentáció már átesett a NAV ellenőrzésein, megállapítás nélkül. Büszkék vagyunk rá, hogy ezalatt közel 300 vállalatcsoport transzferár kötelezettségeinek rendezésében segítve évről évre hatékonyan gondoskodunk róla, hogy ügyfeleink nyugodtan alhassanak.

2015-ben nemzetközi tudásbázisunkat bővítve a független transzferár tanácsadókból álló globális szövetség, az A Network kizárólagos magyarországi tagja lettünk.

2016-tól a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Pénzügyminisztérium által akkreditált oktatóiként rendszeresen tartunk előadásokat országszerte, segítve a könyvelők, könyvvizsgálók, adótanácsadók és adószakértők fejlődését, valamint ugyanezzel a céllal jelent meg TranszFAIRár című szakkönyvünk is és veszünk részt a diákok képzésében a Corvinus Egyetem rendszeres vendégelőadóiként.

2017-ben bővítettük szolgáltatásaink körét és arculatunkat megújítva megalapítottuk a KONDOR Csoportot, amelynek égisze alatt – a továbbra is meghatározó transzferár üzletág mellett – már teljes körű adótanácsadás, kontrolling, könyvelés és bérszámfejtés, technológiai tanácsadás, valamint üzleti tanácsadás terén is örömmel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A VISEGRAD Consulting Group (VCG) elindításával célunk ügyfeleink regionális kiszolgálása – partnerhálózatunkon keresztül – a környező országokban is.

2019-től az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) tagja vagyunk.

Célunk, hogy az első Magyarországról induló nemzetközi tanácsadó hálózat felépítésével hatékonyan támogassuk ügyfeleink fejlődését, itthon és külföldön egyaránt.

Hiszünk benne, hogy felelősségteljes gondolkodásmódunk és szakmai minőség iránti elkötelezettségünk eredményeként tevékenységünkkel hozzájárulunk környezetünk jobbá tételéhez.

Víziónk, hogy ügyfeleink nemzetközi kiszolgálásán keresztül a régió meghatározó szolgáltatójává válunk.

Üzletágaink