Partnereink

Zöldterv Épületgépészeti és Épületenergetikai Kft.

A Zöldterv Épületgépészeti és Épületenergetikai Kft. 2008 óta biztosít kiemelt minőségű energetikai szaktanácsadást Ügyfelei részére. Főbb szolgáltatási köre kiterjed az auditokra, TAO auditokra, IT alapú energiamenedzsmentre, energetikai szakreferensi szolgáltatásra, ISO 50001 energiairányítási rendszer kiépítésére, valamint üzletfejlesztési és energetikai szaktanácsadásra. Az immáron több, mint 10 éve működő vállalat elsődleges célja, hogy az Ügyfelei igényeit az energetika területén teljes körűen ki tudja elégíteni, és hosszú távú együttműködés keretein belül egy kölcsönös bizalmon alapuló, hatékony együttműködést hozzanak létre.

Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft.

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft.-t 1999-ben alapította a köztestületi feladatokat ellátó Magyar Könyvvizsgálói Kamara. Mára a cég a pénzügyi és számviteli oktatás egyik vezető szereplőjévé vált, és képzések, konferenciák, illetve szakmai kiadványok, szoftverek sokaságával járul hozzá a pénzügyi kultúra fejlesztéséhez. Budapesti központi irodájuk mellett öt regionális igazgatóságuk – Debrecen, Miskolc, Szeged, Szombathely, Veszprém – illetve a Kamara megyei szervezeteivel való együttműködés, továbbá saját e-learning rendszerük alkalmazása biztosítja tevékenységük országos lefedettségét.

ANH Audit Network Hungary Kft.

Az Audit Network Hungary Kft-t a magyar piacon már 1990 óta működő Budapest Consultans Kft. alapította 2003-ban. Mind a magyar, mind a nemzetközi előírások szerint hazai Könyvvizsgálati hálózatnak tekinthető és mint ilyen egyben a legnagyobb kizárólag magyar tulajdonosokból álló könyvvizsgáló szervezet, a hálózat összevont árbevétele alapján benne van az első 10 könyvvizsgáló szervezetben. Tagja a Leading Edge Alliance (LEA) nemzetközi könyvvizsgáló szervezetnek.

CCI France-Hongrie – Francia-Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

A Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara több mint 230 tagot számlál, köztük magyar és francia kis- és középvállalkozások, jelentős francia cégek leányvállalatai, egyéni vállalkozók. Fő célkitűzései a kereskedelmi kapcsolatok erősítése Magyarország és Franciaország között, a magyar és francia üzleti közösségek kapcsolatának ápolása valamint az MFKI tagvállalatai közötti kapcsolat erősítése.

University of Texas

Az Egyesült Államok egyik legnagyobb és legjobb kutató egyeteme, több mint 51.000 diáknak ad otthont. A diákok egy része külön képzés keretében kap lehetőséget transzferárazással kapcsolatos ismereteik bővítésére. A transzferár kurzuson legjobb eredményt elért diákok gyakornoki programjuk keretében évről évre lehetőséget kapnak arra, hogy nálunk töltsenek 1-1 hónapot és megismerkedjenek a lokális és regionális transzferár szabályozással és gyakorlattal.

AmCham

Az AmCham – mely egy önálló, kormányoktól politikailag, szervezetileg és pénzügyileg egyaránt független nonprofit szervezet – 30 éve arra törekszik, hogy hozzájáruljon a magyar gazdaság versenyképességének javulásához. A Kamara jelenleg több mint 350 tagot számlál, legtöbbjük nemzetközi vállalat magyarországi leányvállalata, illetve nagy számban hazai nagyvállalat vagy KKV. Tagjai a teljes hazai export 36,8%-át adják, illetve közel 220.000 főt foglalkoztatnak. Az AmCham emellett tagja az AmChams in Europe ernyőszervezetnek, melynek tagjai összesen közel 4 millió munkahelyet biztosítanak és 2 ezer milliárd (2 trillion EUR) eurót fektettek be Európa szerte.

Az AmCham egyik fő célja egy olyan párbeszéd és kooperáció kialakítása a vállalati és az államigazgatási szektor között, mely hozzájárul Magyarország hosszú távú versenyképességéhez.

Szarvady Zsófia Irodavezető
Back office igazgató

Szarvady Zsófia

Szarvady Zsófia közgazdászként végzett 2012-ben a Budapesti Gazdasági Egyetemen alapszakon majd 2015-ben a Budapesti Metropolitan Egyetemen mester szakon. Tanulmányai alatt és az azt követő években az InterContinental Budapest Front Office részlegén szerzett széleskörű tapasztalatot. 2016-ban csatlakozott a PwC Magyarországhoz, ahol az adminisztratív támogatás több oldalába is belekóstolt, mint team assistant, személyi asszisztens és pénzügyi asszisztens. 2019 februárjában csatlakozott a KONDOR Csoporthoz irodavezetőként és jelenleg a Back office igazgató pozíciót tölti be.

Szervezetfejlesztés és HR üzletágvezető, Partner

Polgár Lili

Polgár Lili HR Business Partner szakközgazdász (summa cum laude), Human Synergistics nemzetközileg akkreditált vezetésfejlesztési tanácsadó, szervezetfejlesztő (OD).

20 év szervezet- és vezetőfejlesztési tapasztalattal rendelkezik a KKV szektortól az állami cégeken keresztül a multinacionális vállalatokig. Tanácsadóként elsősorban felsővezetői fejlesztésekkel, változásmenedzsmenttel és együttműködést fejlesztő programokkal foglalkozik.

A KONDOR OD társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.

Puskás Zsuzsanna Könyvelés és bérszámfejtés üzletágvezető
Könyvelés és bérszámfejtés üzletágvezető

Puskás Zsuzsanna

Puskás Zsuzsanna a vállalkozási ügyintéző és a kisvállalkozók gazdasági ügyintézője végzettségek megszerzését követően 2000-ben mérlegképes könyvelő képesítést szerzett. Tanulmányait ezután a Szent István Egyetemen folytatta közgazdász szakon. Közel tíz év számviteli és adózási tapasztalat megszerzését követően a tíz legnagyobb hazai számviteli szolgáltató egyikénél tevékenykedett könyvelési csoportvezetőként, és ezzel párhuzamosan a minőségirányítási rendszer kialakításával és működtetésével is foglalkozott. 2011-ben indította el saját könyvelési szolgáltatásokat nyújtó cégét, majd 2018-ban csatlakozott a KONDOR Csoporthoz a könyvelési üzletág vezetőjeként.

Adózási vezető

Vizer József

Vizer József 2003-ban végzett közgazdászként a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán. 2003-ban mérlegképes könyvelő -, 2006-ban adótanácsadó -, 2012-ben okleveles forgalmiadó szakértő – és nemzetközi adószakértő képesítést szerzett. Közel tíz év adóigazgatási és adótanácsadói gyakorlat megszerzését követően 2013 óta különböző adózási vezetői pozíciókat töltött be, előbb a Lidl Magyarországnál, majd az RSM Hungary-nél. 2020-ban csatlakozott a KONDOR Csoporthoz az adótanácsadási üzletág vezetőjeként.

Pásztor László 2005-ben végzett közgazdászként a Pécsi Tudományegyetemen, adótanácsadói bizonyítványát 2007- ben szerezte meg. 2011-ben a közvetlen adók területén nemzetközi adószakértő címet nyert el. Több, mint egy évtizede foglalkozik nemzetközi adózással és transzferárazási kérdésekkel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője, a TP GROUP társalapítója, szakmai vezetője. 2017-től a KONDOR Csoport Partnere.
TP üzletágvezető, Adószakértő, Partner

Pásztor László

Pásztor László 2005-ben végzett közgazdászként a Pécsi Tudományegyetemen, adótanácsadói bizonyítványát 2007- ben szerezte meg. 2011-ben a közvetlen adók területén nemzetközi adószakértő címet nyert el. Több, mint egy évtizede foglalkozik nemzetközi adózással és transzferárazási kérdésekkel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője, a TP GROUP társalapítója, szakmai vezetője. 2017-től a KONDOR Csoport Partnere.

Kondor Bence Barnabás 2002-ben végzett jogászként. A PhD képzéssel párhuzamosan kezdte meg tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán (2002-2007). 2008 óta foglalkozik transzferárazással, valamint vállalkozás- és üzletfejlesztéssel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője. A TP GROUP a KONDOR Csoport és a VISEGRAD Consulting Group alapítója.
Szervezetfejlesztés és HR üzletágvezető, Alapító, Partner

Dr. Kondor Bence Barnabás

Dr. Kondor Bence Barnabás 2002-ben végzett jogászként. A PhD képzéssel párhuzamosan kezdte meg tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán (2002-2007). 2008 óta foglalkozik transzferárazással, valamint vállalkozás- és üzletfejlesztéssel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője. A TP GROUP, a KONDOR Csoport és a VISEGRAD Consulting Group alapítója.

Bársony Farkas pénzügyi jogász, hosszú ideig a GE Hungary ügyvezető igazgatója és több GE üzletág globális és EMEA adóügyi igazgatója. Legutóbb a PwC CEE TLS Partnere. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham Hungary) elnöke. Munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetettje. A Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja. A VISEGRAD Consulting Group társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.
CEO, Partner

Dr. Bársony Farkas

Dr. Bársony Farkas pénzügyi jogász, hosszú ideig a GE Hungary ügyvezető igazgatója és több GE üzletág globális és EMEA adóügyi igazgatója. Legutóbb a PwC CEE TLS Partnere. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham Hungary) volt elnöke. Munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetettje. A Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja. A VISEGRAD Consulting Group társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.