PARTNEREINK 2019-06-12T07:55:28+02:00

Zöldterv Épületgépészeti és Épületenergetikai Kft.

A Zöldterv Épületgépészeti és Épületenergetikai Kft. 2008 óta biztosít kiemelt minőségű energetikai szaktanácsadást Ügyfelei részére. Főbb szolgáltatási köre kiterjed az auditokra, TAO auditokra, IT alapú energiamenedzsmentre, energetikai szakreferensi szolgáltatásra, ISO 50001 energiairányítási rendszer kiépítésére, valamint üzletfejlesztési és energetikai szaktanácsadásra. Az immáron több, mint 10 éve működő vállalat elsődleges célja, hogy az Ügyfelei igényeit az energetika területén teljes körűen ki tudja elégíteni, és hosszú távú együttműködés keretein belül egy kölcsönös bizalmon alapuló, hatékony együttműködést hozzanak létre.

Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft.

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft.-t 1999-ben alapította a köztestületi feladatokat ellátó Magyar Könyvvizsgálói Kamara. Mára a cég a pénzügyi és számviteli oktatás egyik vezető szereplőjévé vált, és képzések, konferenciák, illetve szakmai kiadványok, szoftverek sokaságával járul hozzá a pénzügyi kultúra fejlesztéséhez. Budapesti központi irodájuk mellett öt regionális igazgatóságuk – Debrecen, Miskolc, Szeged, Szombathely, Veszprém – illetve a Kamara megyei szervezeteivel való együttműködés, továbbá saját e-learning rendszerük alkalmazása biztosítja tevékenységük országos lefedettségét.

ANH Audit Network Hungary Kft.

Az Audit Network Hungary Kft-t a magyar piacon már 1990 óta működő Budapest Consultans Kft. alapította 2003-ban. Mind a magyar, mind a nemzetközi előírások szerint hazai Könyvvizsgálati hálózatnak tekinthető és mint ilyen egyben a legnagyobb kizárólag magyar tulajdonosokból álló könyvvizsgáló szervezet, a hálózat összevont árbevétele alapján benne van az első 10 könyvvizsgáló szervezetben. Tagja a Leading Edge Alliance (LEA) nemzetközi könyvvizsgáló szervezetnek

Lovrecz, Mangoff és Temesi Ügyvédi Iroda

A Lovrecz, Mangoff és Temesi Ügyvédi Iroda széleskörű tapasztalattal rendelkezik a társasági, pénzügyi, munka, ingatlan, média, energia, kereskedelmi jog valamint a peres képviselet és az adatvédelem területén. Célunk, hogy kiváló minőségű, az ügyfeleink igényeire fókuszáló gyakorlati jogi tanácsokkal szolgálhassunk megbízóink részére, megtalálva a legalkalmasabb és a gyakorlatnak legmegfelelőbb megoldásokat. Munkaszervezetünk lehetővé teszi, hogy jogászaink csoportokba szerveződve nyújtsanak jogi szolgáltatást bel- és külföldi ügyfeleinknek, ennek eredményeképpen a tanácsadás mindig a megfelelő tapasztalattal és ismeretekkel rendelkező ügyvédtől származik. Főleg multidiszciplináris és nemzetközi környezetben dolgozunk, szorosan együttműködve más helyi és külföldi tanácsadókkal, illetve szakemberekkel, akik osztoznak velünk abban a felfogásban, hogy a globális piacon az ügyfelek olyan tanácsadókat keresnek, akik komplex megoldásokat kínálnak számukra.

CCI France-Hongrie – Francia-Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

A Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara több mint 230 tagot számlál, köztük magyar és francia kis- és középvállalkozások, jelentős francia cégek leányvállalatai, egyéni vállalkozók. Fő célkitűzései a kereskedelmi kapcsolatok erősítése Magyarország és Franciaország között, a magyar és francia üzleti közösségek kapcsolatának ápolása
valamint az MFKI tagvállalatai közötti kapcsolat erősítése.

University of Texas

Az Egyesült Államok egyik legnagyobb és legjobb kutató egyeteme, több mint 51.000 diáknak ad otthont. A diákok egy része külön képzés keretében kap lehetőséget transzferárazással kapcsolatos ismereteik bővítésére. A transzferár kurzuson legjobb eredményt elért diákok gyakornoki programjuk keretében évről évre lehetőséget kapnak arra, hogy nálunk töltsenek 1-1 hónapot és megismerkedjenek a lokális és regionális transzferár szabályozással és gyakorlattal.

Vectrum

A Vectrum Kft 2007-ben alakult, teljes egészében magyar tulajdonban álló társaság. Alapítóik és kollégáik az elektronikus aláírásban, rendszertervezésben, üzleti modell alkotásban jártas szakemberek 10-15 éves szakmai háttérrel. Küldetésük a papír alapú számlázás kiváltása elektronikus számlával. Számos közműnek és vállalatnak nyújtanak tanácsadói és szolgáltatási támogatást.

Grant Thornton Valuation Kft.

A Grant Thornton Valuation Kft. vállalat értékelő csapata 2016 óta a magyarországi Grant Thornton csoporton keresztül a Grant Thornton International tagja. Fő tevékenységei közé tartozik a cégértékelés, az ingatlan értékbecslés, a gépek-, és berendezések értékbecslése, az immateriális javak értékbecslése, transzferár dokumentációk készítése, műszaki szakértés.

AmCham

Az AmCham – mely egy önálló, kormányoktól politikailag, szervezetileg és pénzügyileg egyaránt független nonprofit szervezet – 30 éve arra törekszik, hogy hozzájáruljon a magyar gazdaság versenyképességének javulásához. A Kamara jelenleg több mint 350 tagot számlál, legtöbbjük nemzetközi vállalat magyarországi leányvállalata, illetve nagy számban hazai nagyvállalat vagy KKV. Tagjai a teljes hazai export 36,8%-át adják, illetve közel 220.000 főt foglalkoztatnak. Az AmCham emellett tagja az AmChams in Europe ernyőszervezetnek, melynek tagjai összesen közel 4 millió munkahelyet biztosítanak és 2 ezer milliárd (2 trillion EUR) eurót fektettek be Európa szerte.

Az AmCham egyik fő célja egy olyan párbeszéd és kooperáció kialakítása a vállalati és az államigazgatási szektor között, mely hozzájárul Magyarország hosszú távú versenyképességéhez.