Kondor – A&P

A szakértő számviteli partner

Tartalomjegyzék

Számviteli szabályzatok készítése

Elkészítjük vállalkozása számára szükséges és kötelező számviteli szabályzatait, jogszabályoknak megfelelően, egyénre szabva, úgy hogy az a napi üzletmenetben is hasznosan szolgálja vállalkozása működését.

Számviteli szabályzatok elkészítésére minden vállalkozás kötelezett, a megalakulást követő 90 napon belül. Ezek az alábbiak:

A számviteli szabályzatokat az ügyféllel történt személyes egyeztetés alapján készítjük el, így elkerülhető, hogy egy séma alapján elkészített szabályzathoz kelljen erőszakkal alkalmazkodnia az ügyfélnek.

Teljes körű könyvelés

Számviteli szolgáltatásainkat teljes mértékben ügyfélre szabottan kínáljuk. Szolgáltatásunk kereteit ügyfelünk igényeinek figyelembe vételével alakítjuk ki, rövid válaszadási határidővel, dedikált könyvelői kapcsolattartóval.

Alapszolgáltatásunk az alábbiakat foglalja magában:

Mindezeken felül igény esetén akár az ügyfél telephelyén is könyvelünk, az általa kiválasztott számviteli szoftverben, előre egyeztetett gyakorisággal, így téve még kényelmesebbé a könyvelési feladatok kiszervezését.

Bérszámfejtés

Bérszámfejtési szolgáltatásunk keretében TB szakelőadói végzettséggel rendelkező kollégáink látják el ügyfeleink havi bérszámfejtési feladatait, teljes körűen.

Bérszámfejtési szolgáltatásunk keretében az alábbi feladatokat látjuk el:

Vállaljuk továbbá TB kifizetőhelyek bérszámfejtését is, valamint nagyobb szervezetek esetén segítjük a HR-es kolléga munkáját.

Főkönyvelői szolgáltatások

Főkönyvelői szolgáltatásainkat azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akiknél a bizonylatok száma elért egy kritikus mennyiséget, amikor már szükséges egy pénzügyi munkatárs alkalmazása, azonban a mélyebb szakmai ismereteket igénylő feladatokat mind szakmailag, mind pedig költségoptimalizálás szempontjából érdemes kiszervezni.

Főkönyvelői szolgáltatásunk keretében:

A főkönyvelő a napi működéssel kapcsolatos kérdésekre személyes jelenlétének köszönhetően azonnal tud válaszolni, jobban belelát a cég működésébe, így átfogó tanácsokkal tud szolgálni a vezetők számára.

Cafeteria

Vállaljuk cafeteria rendszer bevezetését és üzemeltetését is.

Cafeteria szolgáltatásunk keretében az alábbi feladatokat látjuk el:

Cafeteria szolgáltatásunk kialakításánál mindig az ügyféllel együtt alakítjuk ki a rendszer elemeit, és a cafeteria rendszer üzemeltetésének folyamatát, egyénre szabva.

Szarvady Zsófia Irodavezető
Back office igazgató

Szarvady Zsófia

Szarvady Zsófia közgazdászként végzett 2012-ben a Budapesti Gazdasági Egyetemen alapszakon majd 2015-ben a Budapesti Metropolitan Egyetemen mester szakon. Tanulmányai alatt és az azt követő években az InterContinental Budapest Front Office részlegén szerzett széleskörű tapasztalatot. 2016-ban csatlakozott a PwC Magyarországhoz, ahol az adminisztratív támogatás több oldalába is belekóstolt, mint team assistant, személyi asszisztens és pénzügyi asszisztens. 2019 februárjában csatlakozott a KONDOR Csoporthoz irodavezetőként és jelenleg a Back office igazgató pozíciót tölti be.

Szervezetfejlesztés és HR üzletágvezető, Partner

Polgár Lili

Polgár Lili HR Business Partner szakközgazdász (summa cum laude), Human Synergistics nemzetközileg akkreditált vezetésfejlesztési tanácsadó, szervezetfejlesztő (OD).

20 év szervezet- és vezetőfejlesztési tapasztalattal rendelkezik a KKV szektortól az állami cégeken keresztül a multinacionális vállalatokig. Tanácsadóként elsősorban felsővezetői fejlesztésekkel, változásmenedzsmenttel és együttműködést fejlesztő programokkal foglalkozik.

A KONDOR OD társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.

Puskás Zsuzsanna Könyvelés és bérszámfejtés üzletágvezető
Könyvelés és bérszámfejtés üzletágvezető

Puskás Zsuzsanna

Puskás Zsuzsanna a vállalkozási ügyintéző és a kisvállalkozók gazdasági ügyintézője végzettségek megszerzését követően 2000-ben mérlegképes könyvelő képesítést szerzett. Tanulmányait ezután a Szent István Egyetemen folytatta közgazdász szakon. Közel tíz év számviteli és adózási tapasztalat megszerzését követően a tíz legnagyobb hazai számviteli szolgáltató egyikénél tevékenykedett könyvelési csoportvezetőként, és ezzel párhuzamosan a minőségirányítási rendszer kialakításával és működtetésével is foglalkozott. 2011-ben indította el saját könyvelési szolgáltatásokat nyújtó cégét, majd 2018-ban csatlakozott a KONDOR Csoporthoz a könyvelési üzletág vezetőjeként.

Adózási vezető

Vizer József

Vizer József 2003-ban végzett közgazdászként a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán. 2003-ban mérlegképes könyvelő -, 2006-ban adótanácsadó -, 2012-ben okleveles forgalmiadó szakértő – és nemzetközi adószakértő képesítést szerzett. Közel tíz év adóigazgatási és adótanácsadói gyakorlat megszerzését követően 2013 óta különböző adózási vezetői pozíciókat töltött be, előbb a Lidl Magyarországnál, majd az RSM Hungary-nél. 2020-ban csatlakozott a KONDOR Csoporthoz az adótanácsadási üzletág vezetőjeként.

Pásztor László 2005-ben végzett közgazdászként a Pécsi Tudományegyetemen, adótanácsadói bizonyítványát 2007- ben szerezte meg. 2011-ben a közvetlen adók területén nemzetközi adószakértő címet nyert el. Több, mint egy évtizede foglalkozik nemzetközi adózással és transzferárazási kérdésekkel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője, a TP GROUP társalapítója, szakmai vezetője. 2017-től a KONDOR Csoport Partnere.
TP üzletágvezető, Adószakértő, Partner

Pásztor László

Pásztor László 2005-ben végzett közgazdászként a Pécsi Tudományegyetemen, adótanácsadói bizonyítványát 2007- ben szerezte meg. 2011-ben a közvetlen adók területén nemzetközi adószakértő címet nyert el. Több, mint egy évtizede foglalkozik nemzetközi adózással és transzferárazási kérdésekkel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője, a TP GROUP társalapítója, szakmai vezetője. 2017-től a KONDOR Csoport Partnere.

Kondor Bence Barnabás 2002-ben végzett jogászként. A PhD képzéssel párhuzamosan kezdte meg tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán (2002-2007). 2008 óta foglalkozik transzferárazással, valamint vállalkozás- és üzletfejlesztéssel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője. A TP GROUP a KONDOR Csoport és a VISEGRAD Consulting Group alapítója.
Szervezetfejlesztés és HR üzletágvezető, Alapító, Partner

Dr. Kondor Bence Barnabás

Dr. Kondor Bence Barnabás 2002-ben végzett jogászként. A PhD képzéssel párhuzamosan kezdte meg tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán (2002-2007). 2008 óta foglalkozik transzferárazással, valamint vállalkozás- és üzletfejlesztéssel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője. A TP GROUP, a KONDOR Csoport és a VISEGRAD Consulting Group alapítója.

Bársony Farkas pénzügyi jogász, hosszú ideig a GE Hungary ügyvezető igazgatója és több GE üzletág globális és EMEA adóügyi igazgatója. Legutóbb a PwC CEE TLS Partnere. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham Hungary) elnöke. Munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetettje. A Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja. A VISEGRAD Consulting Group társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.
CEO, Partner

Dr. Bársony Farkas

Dr. Bársony Farkas pénzügyi jogász, hosszú ideig a GE Hungary ügyvezető igazgatója és több GE üzletág globális és EMEA adóügyi igazgatója. Legutóbb a PwC CEE TLS Partnere. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham Hungary) volt elnöke. Munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetettje. A Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja. A VISEGRAD Consulting Group társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.