Értékteremtés a pénzügyekben

Kondor-BFC 2019-05-15T19:49:20+02:00

Szolgáltatásaink

  • Pénzügyi terv készítés

  • Vállalat értékelés

  • Kockázati tőke tanácsadás
  • Piacelemzés készítése

  • Üzleti tanácsadás

  • Szervezetfejlesztési tanácsadás

Vállalatértékelés

Különböző, a vállalat előmenetelének szempontjából kulcsfontosságúnak tartott helyzetekben lehet szükség a vállalat vagy egyes eszközei értékének megállapítására. Például értékesítési vagy eladási tranzakciók előtt, a cégcsoport szervezeti struktúrájának változtatásával kapcsolatos döntésekkor, tőkeemeléskor, vagy a részvényesek közötti viták rendezésének céljából.

Ezekben a stratégiai fontosságú időszakokban érdemes olyan szakértőkhöz fordulni, akik rendelkeznek a szükséges technikai tudással és gyakorlati tapasztalattal ahhoz, hogy objektív és független értékelést készítsenek.

A Kondor-BFC értékelési szakértői számára egy vállalat vagy eszközei értékének meghatározása nem csak a sablonszámítások elvégzését jelenti – elemzésünk lehetővé teszi ügyfelünk menedzsmentje számára, hogy azokkal a fő stratégiai ügyekkel és napi szintű feladatokkal foglalkozzon, amelyek a leginkább befolyásolják a vállalat tevékenységét.

Üzleti tanácsadás – üzleti tervezés

Üzleti hatékonyság fejlesztésével foglalkozó tanácsadóink támogatást nyújtanak az ügyfeleknek a vállalati stratégia, stratégiai teljesítménymérő rendszerek kialakításában, a szervezeti struktúrák fejlesztésében, költségcsökkentési lehetőségek kiaknázásában. Az üzleti hatékonyság növelésének keretében tanácsadóink kiemelten foglalkoznak a vállalati működést támogató folyamatok, az irányítási és jelentési mechanizmusok, valamint a kapcsolódó kontrollok újratervezésével.

Ezen felül támogatják az üzleti tervezést megvalósíthatósági tanulmányok és pénzügyi tervek elkészítésével. A tanácsadási szolgáltatások köre kiterjed az ügyfélszolgálati és értékesítési csatornák, rendszerek és mechanizmusok kialakítására és hatékony működtetésére.

Számviteli tanácsadás

A mai összetett és gyorsan változó gazdaságban minden eddiginél fontosabb, hogy a szervezetek olyan, magas színvonalú számviteli tanácsot és támogatást kapjanak, amely segíti őket a szakmai megfelelés biztosításában és az üzleti célok elérésében.

A KONDOR-BFC számviteli tanácsadási szolgáltatásainak célja, hogy segítsen eligazodni a folyamatosan változó nemzetközi és hazai számviteli szabályozások előírásai között. Munkatársaink magasan képzett, több éves tapasztalattal rendelkező számviteli szakemberek, akik folyamatos továbbképzésekkel tartják frissen tudásukat és készülnek fel a várható változásokra annak érdekében, hogy ügyfeleink kérdéseire ne csak a jelenleg érvényben lévő szabályok, hanem azok várható változásainak figyelembe vételével tudjanak magas színvonalú választ adni.

Aktualitások

Eseményeink

CSAPATUNK | Ismerje meg munkatársainkat!

CSAPATUNK

AJÁNLATKÉRÉS | Kérjen ajánlatot Tőlünk!

AJÁNLATKÉRÉS