Transzferár tanácsadó pozíció

Dinamikusan fejlődő, bővülő ügyfélkörrel rendelkező transzferárazási csapatunkba keresünk kollégákat.

Szívesen lennél tagja egy családias hangulatú, magas színvonalat képviselő szakmai műhelynek, ahol érdeklődésed szerint foglalkozhatsz a transzferárazás elméleti és gyakorlati kérdéseivel, az oktatással (egyetemeken, webinarok keretében), vagy akár az ügyfélkapcsolatok ápolásával? Akkor nem kell tovább keresned. Egy nemzetközi hálózat tudásközpontjának tagjaként itt biztosan értékteremtő munkát végezhetsz!

Ha úgy érzed, hogy a feladatok, vagy az elvárások közül nem minden egyezik 100%-ban a Te tapasztalataiddal, de szimpatikusak számodra a csapat által képviselt értékek, akkor is küldd el a jelentkezésed, hogy egyeztethessünk a részletekről és az elképzeléseidről!

Pozíció leírása

Elvárások

Amit kínálunk

A KONDOR Csoportról

A KONDOR Csoport gyökerei 2008-ig nyúlnak vissza. A TP GROUP néven ismertté vált jogelődünk néhány év alatt piacvezető transzferár specialistává vált Magyarországon. A közel 300 vállalatcsoportból álló ügyfélkörünk igényeivel összhangban 2017-től jelentősen kibővítettük szolgáltatásaink körét, életre hívva a ma ismert Kondor Csoportot. A transzferárazás- mellett immáron adótanácsadási, könyvelési, pénzügyi tanácsadási és szervezetfejlesztési üzletágaink is professzionális szolgáltatásokkal állnak folyamatosan bővülő ügyfélkörünk rendelkezésére.

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Pénzügyminisztérium által akkreditált oktatóiként rendszeresen tartunk előadásokat könyvelők, könyvvizsgálók, adótanácsadók és okleveles adószakértők számára. A Corvinus Egyetemen és a Debreceni Egyetemen is részt veszünk az oktatásban rendszeres vendégelőadóként. A 2016-ban kiadott TranszFAIRár című könyvünk frissített változatát 2020 februárjában adtuk ki TRANSZFAIRÁR 2020 címmel.

A VISEGRAD Consulting Group és a KONDOR Network megalapításával ügyfeleink nemzetközi-adózási igényeinek és külföldi adókötelezettségeinek teljesítését kívánjuk magas színvonalon megvalósítani. Víziónk, hogy ügyfeleink nemzetközi kiszolgálásán keresztül a régió meghatározó szolgáltatójává válunk.

Felkeltettük érdeklődésed?

Amennyiben úgy érzed, hogy céljaink egy irányba mutatnak és hasonló értékek mentén gondolkodunk, szeretettel várunk egy kellemes beszélgetésre – a járványügyi helyzettől függően – online, vagy egy kávé mellett személyesen, az irodánkban.
Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot szakmai önéletrajzod csatolásával

Kapcsolat
Szarvady Zsófia Irodavezető
Back office igazgató

Szarvady Zsófia

Szarvady Zsófia közgazdászként végzett 2012-ben a Budapesti Gazdasági Egyetemen alapszakon majd 2015-ben a Budapesti Metropolitan Egyetemen mester szakon. Tanulmányai alatt és az azt követő években az InterContinental Budapest Front Office részlegén szerzett széleskörű tapasztalatot. 2016-ban csatlakozott a PwC Magyarországhoz, ahol az adminisztratív támogatás több oldalába is belekóstolt, mint team assistant, személyi asszisztens és pénzügyi asszisztens. 2019 februárjában csatlakozott a KONDOR Csoporthoz irodavezetőként és jelenleg a Back office igazgató pozíciót tölti be.

Szervezetfejlesztés és HR üzletágvezető, Partner

Polgár Lili

Polgár Lili HR Business Partner szakközgazdász (summa cum laude), Human Synergistics nemzetközileg akkreditált vezetésfejlesztési tanácsadó, szervezetfejlesztő (OD).

20 év szervezet- és vezetőfejlesztési tapasztalattal rendelkezik a KKV szektortól az állami cégeken keresztül a multinacionális vállalatokig. Tanácsadóként elsősorban felsővezetői fejlesztésekkel, változásmenedzsmenttel és együttműködést fejlesztő programokkal foglalkozik.

A KONDOR OD társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.

Puskás Zsuzsanna Könyvelés és bérszámfejtés üzletágvezető
Könyvelés és bérszámfejtés üzletágvezető

Puskás Zsuzsanna

Puskás Zsuzsanna a vállalkozási ügyintéző és a kisvállalkozók gazdasági ügyintézője végzettségek megszerzését követően 2000-ben mérlegképes könyvelő képesítést szerzett. Tanulmányait ezután a Szent István Egyetemen folytatta közgazdász szakon. Közel tíz év számviteli és adózási tapasztalat megszerzését követően a tíz legnagyobb hazai számviteli szolgáltató egyikénél tevékenykedett könyvelési csoportvezetőként, és ezzel párhuzamosan a minőségirányítási rendszer kialakításával és működtetésével is foglalkozott. 2011-ben indította el saját könyvelési szolgáltatásokat nyújtó cégét, majd 2018-ban csatlakozott a KONDOR Csoporthoz a könyvelési üzletág vezetőjeként.

Adózási vezető

Vizer József

Vizer József 2003-ban végzett közgazdászként a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán. 2003-ban mérlegképes könyvelő -, 2006-ban adótanácsadó -, 2012-ben okleveles forgalmiadó szakértő – és nemzetközi adószakértő képesítést szerzett. Közel tíz év adóigazgatási és adótanácsadói gyakorlat megszerzését követően 2013 óta különböző adózási vezetői pozíciókat töltött be, előbb a Lidl Magyarországnál, majd az RSM Hungary-nél. 2020-ban csatlakozott a KONDOR Csoporthoz az adótanácsadási üzletág vezetőjeként.

Pásztor László 2005-ben végzett közgazdászként a Pécsi Tudományegyetemen, adótanácsadói bizonyítványát 2007- ben szerezte meg. 2011-ben a közvetlen adók területén nemzetközi adószakértő címet nyert el. Több, mint egy évtizede foglalkozik nemzetközi adózással és transzferárazási kérdésekkel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője, a TP GROUP társalapítója, szakmai vezetője. 2017-től a KONDOR Csoport Partnere.
TP üzletágvezető, Adószakértő, Partner

Pásztor László

Pásztor László 2005-ben végzett közgazdászként a Pécsi Tudományegyetemen, adótanácsadói bizonyítványát 2007- ben szerezte meg. 2011-ben a közvetlen adók területén nemzetközi adószakértő címet nyert el. Több, mint egy évtizede foglalkozik nemzetközi adózással és transzferárazási kérdésekkel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője, a TP GROUP társalapítója, szakmai vezetője. 2017-től a KONDOR Csoport Partnere.

Kondor Bence Barnabás 2002-ben végzett jogászként. A PhD képzéssel párhuzamosan kezdte meg tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán (2002-2007). 2008 óta foglalkozik transzferárazással, valamint vállalkozás- és üzletfejlesztéssel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője. A TP GROUP a KONDOR Csoport és a VISEGRAD Consulting Group alapítója.
Szervezetfejlesztés és HR üzletágvezető, Alapító, Partner

Dr. Kondor Bence Barnabás

Dr. Kondor Bence Barnabás 2002-ben végzett jogászként. A PhD képzéssel párhuzamosan kezdte meg tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán (2002-2007). 2008 óta foglalkozik transzferárazással, valamint vállalkozás- és üzletfejlesztéssel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője. A TP GROUP, a KONDOR Csoport és a VISEGRAD Consulting Group alapítója.

Bársony Farkas pénzügyi jogász, hosszú ideig a GE Hungary ügyvezető igazgatója és több GE üzletág globális és EMEA adóügyi igazgatója. Legutóbb a PwC CEE TLS Partnere. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham Hungary) elnöke. Munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetettje. A Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja. A VISEGRAD Consulting Group társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.
CEO, Partner

Dr. Bársony Farkas

Dr. Bársony Farkas pénzügyi jogász, hosszú ideig a GE Hungary ügyvezető igazgatója és több GE üzletág globális és EMEA adóügyi igazgatója. Legutóbb a PwC CEE TLS Partnere. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham Hungary) volt elnöke. Munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetettje. A Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja. A VISEGRAD Consulting Group társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.