Karrier 2020-11-20T20:56:02+01:00

Karrier

Adózási Karrierorientációs Program

Rövidesen végzel az egyetemen, vagy frissdiplomával rendelkezel pénzügy és számvitel szakon és keresed, hogy milyen irányban indítsd el szakmai pályafutásodat? Esetleg van már egy-két év szakmai tapasztalatod az adózás, illetve számvitel terén, de szeretnél változatos feladatok mellett széleskörű adózási ismeretekre szert tenni? Ez esetben Neked ajánljuk Adózási Karrierorientációs Programunkat!

A programba olyan lelkes fiatal szakembereket keresünk, akik érdeklődnek az adózás iránt és szaktudásukat változatos, kreatív és kutatómunkát igénylő feladatok közben, mentor segítsége mellett a jogszabályi előírások önálló feldolgozásával kívánják bővíteni. Programunk keretében tudásod, érdeklődési köröd és céljaid alapján közösen meghatározott tervet állítunk össze leendő feladataidra, elvárt teljesítményedre és fejlesztendő kompetenciáidra vonatkozóan, amit félévente közösen értékelünk ki. Folyamatos támogatást biztosítunk számodra, így közös terveink megvalósításához tapasztalt szakértő kollegáink közül mentort jelölünk ki számodra.

Amit a versenyképes bér és a féléves bónusz mellett kínálunk:

  • Megismerkedhetsz egy magas színvonalú és hatékony szolgáltatói munkakultúrával és aktívan részt is vehetsz annak folyamatos fejlesztésében.
  • Már kezdetben is változatos és kreatív feladatokat láthatsz el mind a transzferár, mind az általános adótanácsadási üzletágban.
  • Mentoraink folyamatos szakmai támogatása mellett feladataid kapcsán nem csak azt fogod tudni, „mit” csinálj, hanem azt is, hogy „miért”.
  • Szakmai érdeklődési körödhöz igazodva átjárási lehetőséget biztosítunk a KONDOR Csoport üzletágai között, hogy minél változatosabb és hosszabb távú karrierlehetőséget nyújtsunk számodra.
  • Belső tréningekkel és külső továbbképzésekkel támogatjuk szakmai fejlődésedet.
  • Munkarendedben és szabadságaidban igazodunk folyamatban lévő tanulmányaidhoz és magánéletedhez.
  • A járványhelyzet megnyugtató lezárásáig munkatársaink és családjuk védelme érdekében folyamatosan biztosítjuk a távmunka feltételeit.
  • Ezt követően modern, inspiráló irodánkba várjuk vissza munkatársainkat rendszeres home office lehetőséggel kiegészítve.
  • Összetartó és vidám csapatunkban a vezetőink pozíciójukat szolgálatnak, míg szenior munkatársaink sokéves tapasztalatukat közös tudásbázisnak tekintik.
  • Rendszeres és változatos csapatépítő programokkal színesítjük csapatunk szakmai életét, amiben maximális figyelmet fordítunk kollegáink kezdeményezéseire és a mindenkori járványügyi helyzetre is.

A KONDOR Csoportról

A KONDOR Csoport gyökerei 2008-ig nyúlnak vissza. A TP GROUP néven ismertté vált jogelődünk néhány év alatt piacvezető transzferár specialistává vált Magyarországon. A közel 300 vállalatcsoportból álló ügyfélkörünk igényeivel összhangban 2017-től jelentősen kibővítettük szolgáltatásaink körét, életre hívva a ma ismert Kondor Csoportot. A transzferárazás- mellett immáron adótanácsadási, könyvelési, pénzügyi tanácsadási és szervezetfejlesztési üzletágaink is professzionális szolgáltatásokkal állnak folyamatosan bővülő ügyfélkörünk rendelkezésére.

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Pénzügyminisztérium által akkreditált oktatóiként rendszeresen tartunk előadásokat könyvelők, könyvvizsgálók, adótanácsadók és okleveles adószakértők számára. A Corvinus Egyetemen és a Debreceni Egyetemen is részt veszünk az oktatásban rendszeres vendégelőadóként. A 2016-ban kiadott TranszFAIRár című könyvünk frissített változatát 2020 februárjában adtuk ki TRANSZFAIRÁR 2020 címmel.

A VISEGRAD Consulting Group és a KONDOR Network megalapításával ügyfeleink nemzetközi-adózási igényeinek és külföldi adókötelezettségeinek teljesítését kívánjuk magas színvonalon megvalósítani. Víziónk, hogy ügyfeleink nemzetközi kiszolgálásán keresztül a régió meghatározó szolgáltatójává válunk.

Felkeltettük érdeklődésedet?

Amennyiben úgy érzed, hogy céljaink egy irányba mutatnak és hasonló értékek mentén gondolkodunk, szeretettel várunk egy kellemes beszélgetésre – a járványügyi helyzettől függően – online, vagy egy kávé mellett személyesen, az irodánkban.
Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot szakmai önéletrajzod csatolásával a titkarsag@kondorholding.com e-mail címen keresztül.