2023 HR-kérdései, válaszai és jó gyakorlatai

HR-vezetőknek

HR-Brunch

a KONDOR-OD és a Formáció Csoport közös szervezésében

2023. jún. 9. 9:00-12:30

2023. júl. 7. 9:00-12:30

a KONDOR-OD tréningtermében (Budapest, Hold u. 27, 1054)

Férőhelyek száma: 15!

Amiért a sorozat létrejött

Több száz HR-vezetővel dolgoztunk már együtt. Többségüknek egyedül kellett képbe kerülniük a HR újdonságairól, az aktuális kutatások eredményeiről. Egyedül kellett döntést hozniuk kardinális kérdésekről, nem ismerve, hogy gyakorlati szinten másoknál mi és miért működik. 

Azt látjuk, hogy egy HR-vezető a legtöbbet egy másik HR-vezetőtől tud tanulni. Olyan szakembertől, aki már végigküzdött egy rendszerbevezetést, aki a saját és a szervezete bőrén tapasztalta meg egy-egy változás áldásos és sokszor kínkeserves következményeit.

A HR-brunch erre az igényre jött létre. HR-vezetők egymás közötti tudás- és tapasztalatcseréjére, kapcsolatépítésre, amelynek eredményességét a kutatási eredmények, a vezetett módszertan és facilitáció, illetve a közös tudásból megszületett tanácsadói összefoglaló  garantálja. 

Mit kapsz, ha velünk tartasz?

piaci kitekintést a HR aktuális kérdéseiről és trendjeiről

a HR legújabb megoldásait és élő jó gyakorlatait, inspirációt a bevezetéshez

társakat és kapcsolatokat a kihívások átbeszéléséhez

minden alkalom eredményéről összefoglaló anyagot

Az eseménysorozat alkalmai

Világok találkozása? - A megtartás fényszögei​

2023. ápr. 21., péntek 09:00-12:30

Egyre szaporodnak azok a kutatási eredmények, amelyek a munkaerő és a munkáltatók közötti szakadékra világítanak rá, az igények és szándékok mezsgyéjén. Mintha két eltérő világban járnánk, amelyek nem találkoznak egymással. Vagy mégis? Milyen ez a két világ most? Mit akarnak a munkáltatók és mit a dolgozók? Hogyan lehet ezeket az igényeket és szándékokat egymáshoz közelíteni annak érdekében, hogy sikeresebben tartsuk meg a kollégáinkat?

Melyek a kollégák megtartásának konkrét jó gyakorlatai, és milyen újszerű kezdeményezésekkel lehet találkozni a területen?

Az alkalom ezekre a kérdésekre fog válaszokat adni számokon és konkrét tapasztalatokon keresztül. Téma lesz McClelland motiváció elmélete, a MOTIVÁCIÓ 3.0 gyakorlatban is használható alapelvei és a legfrissebb munkaerőpiaci felmérések eredményei.

Fiatalok szervezeti integrációja

2023. jún. 9., péntek
09:00-12:30

A Z-generáció egészen másképpen működik, mint az X vagy az Y. Mégis: ők a jövő, sőt már a jelen generációja, 10 év múlva az ő szavuk, energiájuk és gondolkodásuk lesz meghatározó. Sokat hallani a fiatalok eltérő szemléletmódjáról, igényeiről, és sokat a háttérokokról. De hogy nyilatkozik erről egy fiatal tehetség? És hogyan alkalmazkodjon ehhez egy munkáltató? Hogyan szólítsa meg a fiatalokat, hogyan kezelje őket a napi munkában, hogyan integrálja őket a munkakörnyezetbe, és főképp hogyan, milyen eszközökkel tartsa meg őket? 

Erről fogunk nem csak kutatási eredményeket, trendeket és számokat mutatni, de személyes megnyilatkozásokat, sok-sok jó tapasztalatot és kezdeményezést megosztani egymással, saját fiataljaink megtartása érdekében is.   

A tehetségek menedzsmentje

2023. júl. 7., péntek
09:00-12.30

Miért fontos a tehetségmenedzsment egy cég számára? Egyáltalán kit tartunk tehetségnek és miért? Hogyan bánjunk egy tehetséggel, mit ígérhetünk neki, és mit nem? Hogyan fejlesszük és őrizzük meg cégünk erősítése érdekében? Hogyan néz ki egy tehetségmenedzsment rendszer, és mitől lesz rendszer? Hogyan kezeljük a kivételeket? 

Ilyen és ehhez hasonló dilemmákkal és valódi, kézzel fogható válaszokkal fogunk találkozni a júniusi HR Brunch alkalmon.  

A program

08:30-09:00

Érkezés, networking

09:00-09:20

Aktuális témánk a kutatások és számok tükrében

09:20-10:30

Kérdéseink, dilemmáink, kihívásaink feltárása

10:30-11:00

Kötetlen beszélgetés egy finom tízórai és kávé mellett

11:00-12:15

Megoldásaink, válaszaink, jó gyakorlataink – ami működik, és ami nem

12:15-12:30

Zárókör és összefoglalás

A HR-Brunch vezetői

Bence-3.jpg

Kondor Bence, a KONDOR Csoport alapítója, a KONDOR-OD vezetője

(bence.kondor@kondorholding.com, 

+36 20 414 6466)

Edinakep.jpg

Kálmán Edina, az esemény facilitátora, 

a Formáció Csoport vezetője (kalmanedina@formacio.hu;

+36 20 581 2822)

Krisztarol-jo-kep_vs2.jpg

Horváth-Karip Kriszta, az esemény facilitátora, 

a Formáció Csoport vezetője (karipkriszta@formacio.hu;

+36 30 585 2651)

Részvételi feltételek

Mivel a rendezvény 15 főben maximált, biztosítsd mielőbb a helyed résztvevőként! 

A részvételi díj 14900 Ft + áfa / alkalom, early bird kedvezménnyel (több mint 5 nappal az esemény előtt) 9900 Ft!   

Extra kedvezmény: Mindhárom alkalomra történő jelentkezés esetén a 3. alkalom díjmentes! 

A brunch mellett sok minden egyéb izgalmas dolgot is csinálunk! Ide kattintva nézd meg eseményeinket, és tarts velünk egy-egy közös munkában vagy szakmai alkotó folyamatban! 

Szarvady Zsófia Irodavezető
Back office igazgató

Szarvady Zsófia

Szarvady Zsófia közgazdászként végzett 2012-ben a Budapesti Gazdasági Egyetemen alapszakon majd 2015-ben a Budapesti Metropolitan Egyetemen mester szakon. Tanulmányai alatt és az azt követő években az InterContinental Budapest Front Office részlegén szerzett széleskörű tapasztalatot. 2016-ban csatlakozott a PwC Magyarországhoz, ahol az adminisztratív támogatás több oldalába is belekóstolt, mint team assistant, személyi asszisztens és pénzügyi asszisztens. 2019 februárjában csatlakozott a KONDOR Csoporthoz irodavezetőként és jelenleg a Back office igazgató pozíciót tölti be.

Szervezetfejlesztés és HR üzletágvezető, Partner

Polgár Lili

Polgár Lili HR Business Partner szakközgazdász (summa cum laude), Human Synergistics nemzetközileg akkreditált vezetésfejlesztési tanácsadó, szervezetfejlesztő (OD).

20 év szervezet- és vezetőfejlesztési tapasztalattal rendelkezik a KKV szektortól az állami cégeken keresztül a multinacionális vállalatokig. Tanácsadóként elsősorban felsővezetői fejlesztésekkel, változásmenedzsmenttel és együttműködést fejlesztő programokkal foglalkozik.

A KONDOR OD társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.

Puskás Zsuzsanna Könyvelés és bérszámfejtés üzletágvezető
Könyvelés és bérszámfejtés üzletágvezető

Puskás Zsuzsanna

Puskás Zsuzsanna a vállalkozási ügyintéző és a kisvállalkozók gazdasági ügyintézője végzettségek megszerzését követően 2000-ben mérlegképes könyvelő képesítést szerzett. Tanulmányait ezután a Szent István Egyetemen folytatta közgazdász szakon. Közel tíz év számviteli és adózási tapasztalat megszerzését követően a tíz legnagyobb hazai számviteli szolgáltató egyikénél tevékenykedett könyvelési csoportvezetőként, és ezzel párhuzamosan a minőségirányítási rendszer kialakításával és működtetésével is foglalkozott. 2011-ben indította el saját könyvelési szolgáltatásokat nyújtó cégét, majd 2018-ban csatlakozott a KONDOR Csoporthoz a könyvelési üzletág vezetőjeként.

Adózási vezető

Vizer József

Vizer József 2003-ban végzett közgazdászként a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán. 2003-ban mérlegképes könyvelő -, 2006-ban adótanácsadó -, 2012-ben okleveles forgalmiadó szakértő – és nemzetközi adószakértő képesítést szerzett. Közel tíz év adóigazgatási és adótanácsadói gyakorlat megszerzését követően 2013 óta különböző adózási vezetői pozíciókat töltött be, előbb a Lidl Magyarországnál, majd az RSM Hungary-nél. 2020-ban csatlakozott a KONDOR Csoporthoz az adótanácsadási üzletág vezetőjeként.

Pásztor László 2005-ben végzett közgazdászként a Pécsi Tudományegyetemen, adótanácsadói bizonyítványát 2007- ben szerezte meg. 2011-ben a közvetlen adók területén nemzetközi adószakértő címet nyert el. Több, mint egy évtizede foglalkozik nemzetközi adózással és transzferárazási kérdésekkel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője, a TP GROUP társalapítója, szakmai vezetője. 2017-től a KONDOR Csoport Partnere.
TP üzletágvezető, Adószakértő, Partner

Pásztor László

Pásztor László 2005-ben végzett közgazdászként a Pécsi Tudományegyetemen, adótanácsadói bizonyítványát 2007- ben szerezte meg. 2011-ben a közvetlen adók területén nemzetközi adószakértő címet nyert el. Több, mint egy évtizede foglalkozik nemzetközi adózással és transzferárazási kérdésekkel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője, a TP GROUP társalapítója, szakmai vezetője. 2017-től a KONDOR Csoport Partnere.

Kondor Bence Barnabás 2002-ben végzett jogászként. A PhD képzéssel párhuzamosan kezdte meg tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán (2002-2007). 2008 óta foglalkozik transzferárazással, valamint vállalkozás- és üzletfejlesztéssel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője. A TP GROUP a KONDOR Csoport és a VISEGRAD Consulting Group alapítója.
Szervezetfejlesztés és HR üzletágvezető, Alapító, Partner

Dr. Kondor Bence Barnabás

Dr. Kondor Bence Barnabás 2002-ben végzett jogászként. A PhD képzéssel párhuzamosan kezdte meg tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán (2002-2007). 2008 óta foglalkozik transzferárazással, valamint vállalkozás- és üzletfejlesztéssel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője. A TP GROUP, a KONDOR Csoport és a VISEGRAD Consulting Group alapítója.

Bársony Farkas pénzügyi jogász, hosszú ideig a GE Hungary ügyvezető igazgatója és több GE üzletág globális és EMEA adóügyi igazgatója. Legutóbb a PwC CEE TLS Partnere. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham Hungary) elnöke. Munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetettje. A Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja. A VISEGRAD Consulting Group társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.
CEO, Partner

Dr. Bársony Farkas

Dr. Bársony Farkas pénzügyi jogász, hosszú ideig a GE Hungary ügyvezető igazgatója és több GE üzletág globális és EMEA adóügyi igazgatója. Legutóbb a PwC CEE TLS Partnere. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham Hungary) volt elnöke. Munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetettje. A Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja. A VISEGRAD Consulting Group társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.