Társadalmi felelősségvállalás

Az átlátható adományozásban partnerünk a

Örömteli együtt adni - 2023. Q3

Kollégáink ajánlására 2023 harmadik negyedévében három szervezetet is támogattunk: Rákóczi Szövetség, Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány, Tunyogi Erzsébet Gyógyító Játszóház Alapítvány. Ezúton is köszönjük mindegyik szervezetnek a Gyermekek érdekében végzett áldozatos munkájukat!

Adománygyűjtés a Bátor Tábor részére - 2023. Q2

Az idei évben is tárgyi adományokkal járultunk hozzá a Bátor Tábor által szervezett élményterápiás foglalkozásokhoz. Reméljük, hogy az eszközökkel, amiket közösen összegyűjtöttünk, örömteli pillanatokkal gazdagíthatjuk a gyermekeket.
Ezúton is köszönjük Munkatársainknak a részvételt!

Egyházi szervezetek támogatása - 2023. Q1

Az előző évekhez hasonlóan idén is kiemelten fontos szerepet játszik életünkben a rászorulók támogatása és a jó ügyek szolgálata. 2023 első negyedévében három egyházi szervezetnek (Katolikus Karitász, Magyar Református Szeretetszolgálat és Magyarországi Evangélikus Egyház) nyújtottunk támogatást.

Emellett az irodában feleslegessé vált karton papírokat kollégáink eljuttatták a szomszédos általános iskolának, remélve, hogy ezzel hozzájárultunk a gyerekek kreativitásának kibontakoztatásához.

Cipősdoboz akció - 2022. Q4

Büszkék vagyunk rá, hogy immár 4. alkalommal csatlakoztunk a Cipősdoboz akcióhoz, amelynek keretében rászoruló gyerekek karácsonyát tehetjük szebbé az ajándékainkkal. Csapatunk tagjai idén is lelkesen készítették a dobozokat, ennek eredményeként több csomagot is átadtunk a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Ezúton is köszönjük Munkatársainknak a részvételt!

VONESZO Alapítány - 2022. Q2

Társadalmi felelősségvállalásunk keretén belül az idei évtől szoros együttműködést alakítottuk ki a
VONESZO Alapítvánnyal, amelynek fő célja, hogy gyermekvédelmi intézmények szakembereinek és
ellátottjainak nyújtson humán támogatást. Az anyagi hozzájárulás mellett szakmai tanácsokkal is
segítjük működésüket.

Ukrán háborús menekültek támogatása - 2022. Q1

Az idei évben is kiemelten fontos szerepet játszik életünkben a rászorulók támogatása és a jó
ügy szolgálata. 2022 első negyedévében három egyházi szervezeten (Katolikus Karitász,
Magyar Református Szeretetszolgálat és Magyarországi Evangélikus Egyház) keresztül
támogattuk az ukrán háborús menekülteket.

Emellett kollégáink ruhákat és játékokat gyűjtöttek a kárpátaljai Bátyún található árvaház,
illetve a Botrány nevű magyar lakta település részére, ahol nagyon nehéz körülmények között
élő magyar családoknak sikerült szállítani segítő csomagokat!

Cipősdoboz akció - 2021. Q4

Büszkék vagyunk rá, hogy immár 3. alkalommal csatlakoztunk a Cipősdoboz akcióhoz, amelynek keretében rászoruló gyerekek karácsonyát tehetjük szebbé az ajándékainkkal. Csapatunk tagjai is lelkesen készítették a dobozokat, ennek eredményeként több csomagot is átadtunk a Baptista Szeretetszolgálatnak.
Ezúton is köszönjük Munkatársainknak a részvételt!

Piros Orr Bohócdoktorok, Rákóczi Szövetség, UNICEF - 2021. Q3

A jó ügyek támogatására minden negyedévben kiemelt célunkként tekintünk. Idén ősszel örömmel segítettünk több szervezetet is. A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány a kórházban fekvő gyermekek mindennapjait teszi vidámabbá, a Rákóczi Szövetség a határon túli magyar diákoknak biztosít lehetőséget arra, hogy anyanyelvükön tanulhassanak. Az UNICEF Gálán való részvételünkkel pedig a legszegényebb országokban élő gyermekek és az ifjúság helyzetének javítását támogattuk.

Köszönjük a lehetőséget, hogy mi is hozzájárulhatunk ezekhez a szép kezdeményezésekhez!

Bátor Tábor - 2021. Q2

Bátor Tábor célja, hogy a súlyosan, krónikusan beteg gyermekek és családjaik életébe örömöt, nevetést vigyen. Számunkra is fontos, hogy minden feltétel biztosítva legyen az élményterápiás foglalkozásokhoz, ezért támogattuk tárgyi adományokkal az alapítványt.

Reméljük, hogy az eszközökkel, amiket közösen összegyűjtöttünk, mi is mosolyt csalhatunk a gyerekek arcára.

AmCham – Egyenlő esély a távoktatásban!, Arctalan Hősök – Segítsünk együtt! - 2021. Q1

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara Alapítvány által szervezett gyűjtés célja, hogy az állami gondozásban és a nevelőotthonokban élő gyermekek számára is megvalósuljanak a távoktatáshoz szükséges technikai feltételek. Az Arctalan Hősök kampány során pedig az egészségügyi dolgozók mentális egészsége került a fókuszba. Örömmel tölt el minket, hogy ezekhez a nemes kezdeményezésekhez mi is hozzájárulhattunk.

Budapest Street Project - Zoknigyűjtő akció - 2021. Q1

Fontosnak tartjuk, hogy rendszeresen támogassunk egy jó ügyet. Köszönjük, hogy ezt most is megtehettük a Budapest Street Project Zoknigyűjtő akciójának segítségével.

Örömünkre szolgál annak részesévé válni, hogy a rászorulók mindennapjait élhetőbbé tehessük.

Rákóczi Szövetség - 2020. Q3

Jelentős értéket képvisel számunkra, ha segíthetünk a határainkon túl élő magyar diákoknak saját anyanyelvükön tanulni, és magyar iskolába járni. Ezért tartottunk fontosnak, hogy ebben a negyedévben a Rákóczi Szövetséget támogassuk, ahol az elsődleges cél a Kárpát-medencei gyermekek iskolakezdésének elősegítése tárgyi adományokkal és ösztöndíjprogrammal.

Dévai Szent Ferenc Alapítvány és a Tetovált Állatmentők - 2020. Q2

Jótékonysági tevékenységünk során fontosnak tartjuk, hogy minél többféle szervezetnek tudjunk segíteni. 2020. második negyedévében sem történt ez másképp, hiszen két egyesületet is támogattunk. Egyikük a Dévai Szent Ferenc Alapítvány, ami a gyermekvédelmi intézetben élők fejlődését segíti, másikuk a Tetovált Állatmentők, akik pedig bajba jutott állatok megsegítésére kötelezték el magukat.

#nemluxustaska - 2020. Q1

A Kondor Holding csapata nagy örömmel és lelkesedéssel támogatta a #nemluxustaska kampányt. A kezdeményezés keretein belül olyan nők és lányok részére állítottunk össze csomagokat, akik számára – nehéz helyzetükből kifolyólag – az alapvető higiéniás termékek beszerzése mindennapi kihívást jelent.

Szarvady Zsófia Irodavezető
Back office igazgató

Szarvady Zsófia

Szarvady Zsófia közgazdászként végzett 2012-ben a Budapesti Gazdasági Egyetemen alapszakon majd 2015-ben a Budapesti Metropolitan Egyetemen mester szakon. Tanulmányai alatt és az azt követő években az InterContinental Budapest Front Office részlegén szerzett széleskörű tapasztalatot. 2016-ban csatlakozott a PwC Magyarországhoz, ahol az adminisztratív támogatás több oldalába is belekóstolt, mint team assistant, személyi asszisztens és pénzügyi asszisztens. 2019 februárjában csatlakozott a KONDOR Csoporthoz irodavezetőként és jelenleg a Back office igazgató pozíciót tölti be.

Szervezetfejlesztés és HR üzletágvezető, Partner

Polgár Lili

Polgár Lili HR Business Partner szakközgazdász (summa cum laude), Human Synergistics nemzetközileg akkreditált vezetésfejlesztési tanácsadó, szervezetfejlesztő (OD).

20 év szervezet- és vezetőfejlesztési tapasztalattal rendelkezik a KKV szektortól az állami cégeken keresztül a multinacionális vállalatokig. Tanácsadóként elsősorban felsővezetői fejlesztésekkel, változásmenedzsmenttel és együttműködést fejlesztő programokkal foglalkozik.

A KONDOR OD társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.

Puskás Zsuzsanna Könyvelés és bérszámfejtés üzletágvezető
Könyvelés és bérszámfejtés üzletágvezető

Puskás Zsuzsanna

Puskás Zsuzsanna a vállalkozási ügyintéző és a kisvállalkozók gazdasági ügyintézője végzettségek megszerzését követően 2000-ben mérlegképes könyvelő képesítést szerzett. Tanulmányait ezután a Szent István Egyetemen folytatta közgazdász szakon. Közel tíz év számviteli és adózási tapasztalat megszerzését követően a tíz legnagyobb hazai számviteli szolgáltató egyikénél tevékenykedett könyvelési csoportvezetőként, és ezzel párhuzamosan a minőségirányítási rendszer kialakításával és működtetésével is foglalkozott. 2011-ben indította el saját könyvelési szolgáltatásokat nyújtó cégét, majd 2018-ban csatlakozott a KONDOR Csoporthoz a könyvelési üzletág vezetőjeként.

Adózási vezető

Vizer József

Vizer József 2003-ban végzett közgazdászként a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán. 2003-ban mérlegképes könyvelő -, 2006-ban adótanácsadó -, 2012-ben okleveles forgalmiadó szakértő – és nemzetközi adószakértő képesítést szerzett. Közel tíz év adóigazgatási és adótanácsadói gyakorlat megszerzését követően 2013 óta különböző adózási vezetői pozíciókat töltött be, előbb a Lidl Magyarországnál, majd az RSM Hungary-nél. 2020-ban csatlakozott a KONDOR Csoporthoz az adótanácsadási üzletág vezetőjeként.

Pásztor László 2005-ben végzett közgazdászként a Pécsi Tudományegyetemen, adótanácsadói bizonyítványát 2007- ben szerezte meg. 2011-ben a közvetlen adók területén nemzetközi adószakértő címet nyert el. Több, mint egy évtizede foglalkozik nemzetközi adózással és transzferárazási kérdésekkel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője, a TP GROUP társalapítója, szakmai vezetője. 2017-től a KONDOR Csoport Partnere.
TP üzletágvezető, Adószakértő, Partner

Pásztor László

Pásztor László 2005-ben végzett közgazdászként a Pécsi Tudományegyetemen, adótanácsadói bizonyítványát 2007- ben szerezte meg. 2011-ben a közvetlen adók területén nemzetközi adószakértő címet nyert el. Több, mint egy évtizede foglalkozik nemzetközi adózással és transzferárazási kérdésekkel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője, a TP GROUP társalapítója, szakmai vezetője. 2017-től a KONDOR Csoport Partnere.

Kondor Bence Barnabás 2002-ben végzett jogászként. A PhD képzéssel párhuzamosan kezdte meg tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán (2002-2007). 2008 óta foglalkozik transzferárazással, valamint vállalkozás- és üzletfejlesztéssel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője. A TP GROUP a KONDOR Csoport és a VISEGRAD Consulting Group alapítója.
Szervezetfejlesztés és HR üzletágvezető, Alapító, Partner

Dr. Kondor Bence Barnabás

Dr. Kondor Bence Barnabás 2002-ben végzett jogászként. A PhD képzéssel párhuzamosan kezdte meg tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán (2002-2007). 2008 óta foglalkozik transzferárazással, valamint vállalkozás- és üzletfejlesztéssel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője. A TP GROUP, a KONDOR Csoport és a VISEGRAD Consulting Group alapítója.

Bársony Farkas pénzügyi jogász, hosszú ideig a GE Hungary ügyvezető igazgatója és több GE üzletág globális és EMEA adóügyi igazgatója. Legutóbb a PwC CEE TLS Partnere. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham Hungary) elnöke. Munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetettje. A Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja. A VISEGRAD Consulting Group társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.
CEO, Partner

Dr. Bársony Farkas

Dr. Bársony Farkas pénzügyi jogász, hosszú ideig a GE Hungary ügyvezető igazgatója és több GE üzletág globális és EMEA adóügyi igazgatója. Legutóbb a PwC CEE TLS Partnere. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham Hungary) volt elnöke. Munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetettje. A Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja. A VISEGRAD Consulting Group társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.