A generalista

Komplex adózási és számviteli tanácsadás

Tartalomjegyzék

A folyamatosan változó, megújuló és évről-évre terjedelmesebbé váló adózási és számviteli előírások már jó ideje a specializálódás felé késztetik az adótanácsadói szektort. Kevés kivételtől eltekintve eltűnőben vannak azon szakértők, akik már nem kizárólag egy-egy adónemmel, vagy néhány szolgáltatáscsoporttal, esetleg egy meghatározott iparággal összefüggő jogszabályi előírásokban érzik otthonosan magukat. E trend ellenére mind a vállalatok, mind pedig a magánbefektetők oldaláról folyamatos igény mutatkozik olyan komplex adótanácsadások és adótervezések iránt, amelyek jelentős értéket képviselő, vagy nagy kockázattal járó tranzakcióikat valamennyi adónemre kiterjedően vizsgálják.

Kinek szól ajánlatunk?

Komplex szolgáltatásunkat mindazok figyelmébe ajánljuk, akik a szó jó értelmében vett klasszikus „generalista” adószakértőt keresnek, felruházva rohamléptékben fejlődő korunk valamennyi vívmányával. Szolgáltatásunk azok számára is egyedülálló értékkel bír, akik olyan nagy horderejű üzleti lépés előtt állnak, amelynek adótervezése gyorsan és hatékonyan csak egy adószakértői csapat összehangolt munkájával lehetséges egy kiemelkedő tapasztalattal rendelkező és átfogó ismeretekkel bíró projektvezető irányításával.

Miért érdemes hozzánk fordulni?

Az adózási szempontból nem megalapozott, vagy késedelmesen meghozott döntések jelentős pénzügyi hátránnyal, illetve adókockázattal járnak. Megfelelő adótervezéssel nem csupán a kockázatok minimalizálhatók, hanem komoly megtakarítások, vagy többletbevételek is realizálhatók. A Kondor Csoport adószakértői sokéves tapasztalatuk és széleskörű adózási, valamint számviteli ismereteik birtokában az ügyfelek egyedi üzleti céljai és igényei, valamint a rájuk jellemző iparági sajátosságok figyelembevételével nyújtanak magas hozzáadott értéket képviselő komplex adótanácsadási szolgáltatásokat. Legyen szó személyes konzultációról, vagy szakértői csapat által teljesített összetett adótervezési feladatról, ügyfeleink mindig átfogó szaktudással és sokéves tapasztalattal bíró adószakértőnkkel állnak kapcsolatban, biztosítva ezáltal a gyors és hatékony információcserét, akár a tényállás tisztázása, akár a szakértői javaslatunk átbeszélése során.

Szakértelmünk és tapasztalatunk birtokában számos komplex adózási és számviteli tanácsadási, illetve tervezési feladatban állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére, úgy mint:

Felkeltettük érdeklődését?

Konzultáció és ajánlatkérés végett, kérjük forduljon adószakértő kollégáinkhoz!

Kapcsolat
Letöltések
Szarvady Zsófia Irodavezető
Back office igazgató

Szarvady Zsófia

Szarvady Zsófia közgazdászként végzett 2012-ben a Budapesti Gazdasági Egyetemen alapszakon majd 2015-ben a Budapesti Metropolitan Egyetemen mester szakon. Tanulmányai alatt és az azt követő években az InterContinental Budapest Front Office részlegén szerzett széleskörű tapasztalatot. 2016-ban csatlakozott a PwC Magyarországhoz, ahol az adminisztratív támogatás több oldalába is belekóstolt, mint team assistant, személyi asszisztens és pénzügyi asszisztens. 2019 februárjában csatlakozott a KONDOR Csoporthoz irodavezetőként és jelenleg a Back office igazgató pozíciót tölti be.

Szervezetfejlesztés és HR üzletágvezető, Partner

Polgár Lili

Polgár Lili HR Business Partner szakközgazdász (summa cum laude), Human Synergistics nemzetközileg akkreditált vezetésfejlesztési tanácsadó, szervezetfejlesztő (OD).

20 év szervezet- és vezetőfejlesztési tapasztalattal rendelkezik a KKV szektortól az állami cégeken keresztül a multinacionális vállalatokig. Tanácsadóként elsősorban felsővezetői fejlesztésekkel, változásmenedzsmenttel és együttműködést fejlesztő programokkal foglalkozik.

A KONDOR OD társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.

Puskás Zsuzsanna Könyvelés és bérszámfejtés üzletágvezető
Könyvelés és bérszámfejtés üzletágvezető

Puskás Zsuzsanna

Puskás Zsuzsanna a vállalkozási ügyintéző és a kisvállalkozók gazdasági ügyintézője végzettségek megszerzését követően 2000-ben mérlegképes könyvelő képesítést szerzett. Tanulmányait ezután a Szent István Egyetemen folytatta közgazdász szakon. Közel tíz év számviteli és adózási tapasztalat megszerzését követően a tíz legnagyobb hazai számviteli szolgáltató egyikénél tevékenykedett könyvelési csoportvezetőként, és ezzel párhuzamosan a minőségirányítási rendszer kialakításával és működtetésével is foglalkozott. 2011-ben indította el saját könyvelési szolgáltatásokat nyújtó cégét, majd 2018-ban csatlakozott a KONDOR Csoporthoz a könyvelési üzletág vezetőjeként.

Adózási vezető

Vizer József

Vizer József 2003-ban végzett közgazdászként a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán. 2003-ban mérlegképes könyvelő -, 2006-ban adótanácsadó -, 2012-ben okleveles forgalmiadó szakértő – és nemzetközi adószakértő képesítést szerzett. Közel tíz év adóigazgatási és adótanácsadói gyakorlat megszerzését követően 2013 óta különböző adózási vezetői pozíciókat töltött be, előbb a Lidl Magyarországnál, majd az RSM Hungary-nél. 2020-ban csatlakozott a KONDOR Csoporthoz az adótanácsadási üzletág vezetőjeként.

Pásztor László 2005-ben végzett közgazdászként a Pécsi Tudományegyetemen, adótanácsadói bizonyítványát 2007- ben szerezte meg. 2011-ben a közvetlen adók területén nemzetközi adószakértő címet nyert el. Több, mint egy évtizede foglalkozik nemzetközi adózással és transzferárazási kérdésekkel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője, a TP GROUP társalapítója, szakmai vezetője. 2017-től a KONDOR Csoport Partnere.
TP üzletágvezető, Adószakértő, Partner

Pásztor László

Pásztor László 2005-ben végzett közgazdászként a Pécsi Tudományegyetemen, adótanácsadói bizonyítványát 2007- ben szerezte meg. 2011-ben a közvetlen adók területén nemzetközi adószakértő címet nyert el. Több, mint egy évtizede foglalkozik nemzetközi adózással és transzferárazási kérdésekkel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője, a TP GROUP társalapítója, szakmai vezetője. 2017-től a KONDOR Csoport Partnere.

Kondor Bence Barnabás 2002-ben végzett jogászként. A PhD képzéssel párhuzamosan kezdte meg tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán (2002-2007). 2008 óta foglalkozik transzferárazással, valamint vállalkozás- és üzletfejlesztéssel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője. A TP GROUP a KONDOR Csoport és a VISEGRAD Consulting Group alapítója.
Szervezetfejlesztés és HR üzletágvezető, Alapító, Partner

Dr. Kondor Bence Barnabás

Dr. Kondor Bence Barnabás 2002-ben végzett jogászként. A PhD képzéssel párhuzamosan kezdte meg tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán (2002-2007). 2008 óta foglalkozik transzferárazással, valamint vállalkozás- és üzletfejlesztéssel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője. A TP GROUP, a KONDOR Csoport és a VISEGRAD Consulting Group alapítója.

Bársony Farkas pénzügyi jogász, hosszú ideig a GE Hungary ügyvezető igazgatója és több GE üzletág globális és EMEA adóügyi igazgatója. Legutóbb a PwC CEE TLS Partnere. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham Hungary) elnöke. Munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetettje. A Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja. A VISEGRAD Consulting Group társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.
CEO, Partner

Dr. Bársony Farkas

Dr. Bársony Farkas pénzügyi jogász, hosszú ideig a GE Hungary ügyvezető igazgatója és több GE üzletág globális és EMEA adóügyi igazgatója. Legutóbb a PwC CEE TLS Partnere. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham Hungary) volt elnöke. Munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetettje. A Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja. A VISEGRAD Consulting Group társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.